ACCIÓ SOCIAL NEVEN

QUI SOM?

Som la part més social de NEVEN association

QUÈ FEM?

Busquem la millor manera d'ajudar a projectes socials d'altres entitats:

Participem activament als projectes socials d'altres entitats

Recaptem diners, objectes i/o menjar a partir de les activitats de NEVEN association

OBJECTIUS DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

NEVEN vol millorar el nostre planeta, i la millor manera es cumplir amb els objectius de desenvolupament sostenible establerts per l'assamblea de les Nacions Unides, que tenen com a objectiu que es cumpleixin tots per l'any 2030.

Des de l'acció social NEVEN farem tot el possible per que es cumpleixi aquets objectius a més de fer-los cumplir a totes les nostres activitats.

L'ACCIÓ SOCIAL

RECAPTACIÓ DE FONS PER A PROJECTES D'ALTRES ENTITATS


CAMPANYES DE RECOLLIDA DE PRODUCTES, JOGUINES I/O ALIMENTS

ORGANITZACIÓ D'ESDEVENIMENTS PER ALTRES ENTITATS


FORMACIÓ I AJUDA A ALTRES ENTITATS

PARTICIPACÓ ACTIVA A PROGRAMES D'ALTRES ENTITATS


BENEFICIATS

FUNDACIÓ ARC DE SANT MARTÍ

La fundació Arc de Sant Martí es una fundació fruït de l'associació Arc de Sant Martí per al foment i promoció de les persones amb discapacitat intel·lectual.

NEVEN participa amb ells amb el programa d'inclusió dels nois i noies dintre de la societat a partir de tots els nostres esdevenimentsa més de participar en el nostre departament de creativitat.

ASSOTEA

ASSOTEA és una entitat que dona suport, acompanyament, informació i terápies per a persones CEA (Condició Espectro Autista) i familiars.

NEVEN participa amb aquesta entitat fent formació i assesorament a més de ser l'entitat beneficiária de l'esdeveniment HORROR EXPERIENCE del dia 22 de juny de 2019 amb 129€ de recaudació.

MARTOGAT - Martorell amb el gat urbà

MARTOGAT és una entitat protectora dels gats urbans de Martorell, on s'encarreguen de donar-los el menjar, cuidarlos, esterilitzar-los...

NEVEN participa amb ells fent promoció de les recollides de pinso, campanyes de donacions i l'organització del seu esdeveniment d'esdeveniment principal.

HIPOFAM

HIPOFAM està compost per persones amb diagnòstic de Hipomagnesèmia, principalment per pares els fills dels quals pateixen aquesta malaltia, on volen tenir un paper actiu i lluitar contra aquesta malaltia tan poc freqüent.

NEVEN participa amb ells realitzant dissenys per l'entitat i assesorant diferents esdeveniments organitzats per ells.